1. Blijf in uw kot

Je hoeft zelfs ‘uw kot’ niet uit om jouw projecten tot een goed einde te brengen. Wij regelen het allemaal: warmteverliesberekeningen, offertes, keuze van systeem tot het leveren én plaatsen van vloerverwarming, klimaatwanden en klimaatplafonds.

2. Flexibel tot op de buis

Niet alleen onze buizen zijn flexibel. Wij ook! Wij draaien onze producten en onszelf in ALLE bochten om alles tegen de afgesproken termijn op te leveren.

3. We vliegen er voor 100% in

Wij kunnen alles op een zo kort mogelijke termijn realiseren. Ons volledige team smijt zich voor 100% om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden, indien nodig.

4. 10.080 minuten per week de jouwe

Ook ons salesteam zit in hun kot, dus we hebben extra handen om alle aanvragen op een korte tijd te verwerken. En zij zijn dus 24/7 bereikbaar. Bel hen!

5. Kies jouw favoriet (uit 18!)

Je mag in deze coronatijden maar samen met één persoon sporten, wandelen, fietsen … maar een project voor vloerverwarming, wandverwarming of klimaatplafond mag je met 18 personen uitwerken. Natuurlijk houden wij het ook veilig voor jou en zorgen voor één aanspreekpunt die het volledig project behartigt.

6. Een berg voorraad

Wij beschikken over zeer grote voorraden waardoor we snel kunnen schakelen.  Helaas kunnen wij je geen mondmaskers, handgel of toiletpapier bezorgen, maar zijn wel specialist in vloerverwarming, wandverwarming en klimaatplafonds.

7. We zeggen waar het op staat

Wij kunnen niet garanderen dat men covid-19 snel onder controle kan doen krijgen. Wat kunnen wij wel garanderen? Wij staan garant voor een goede uitvoering van het project! We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

8. Onze specialisten staan paraat

Ook wij hebben onze specialisten in huis. Die geven weliswaar niet iedere dag een persconferentie, maar staan wel constant paraat om via telefoon of video ondersteuning te geven.

9. Ventileer maar gewoon

Wij bieden zoals vanouds een luisterend oor voor onze klanten. Het kan eens goed doen om samen met de klant de stand van zaken te overlopen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook dat doen partners in tijden van crisis.

10. Jouw partner in crime (of crisis)

Met Climatrix kies je een betrouwbare partner met technische expertise, één aanspreekpunt en een plaatsingsploeg die jouw projecten realiseert zonder dat je uit jouw kot moet komen. Handig, toch?