Heidi Bosmans, Sales Champ, stelt zich graag aan jullie voor. Waar krijgt zij het warm van bij Climatrix? Wanneer houdt zij het hoofd koel?

 

Climaat fiche

 

Naam: Heidi Bosmans

Functie: Sales Champ

 

Professionele achtergrond? Ik werk al jaren in de HVAC sector als accountmanager in de sales

Fan van? Metal en rock. Ik ben een fervent festivalganger zoals Graspop en Alcatraz.

Wie wacht er thuis op je? Mijn nieuwe partner. Mijn zoon woont al een tijdje zelfstandig.

Favoriete vrijetijdsbesteding? Naar festivals en wandelen.


 

Warm hart 

 

Waar krijg je het warm van bij Climatrix? Van mijn klanten, want die maken je leven als sales. Ik werkte al jaren met installateurs in mijn vorige jobs, maar ik had - op één job na - nog nooit rechtstreekse verkoop gedaan. Ik kende geen enkele installateur uit de regio toen ik hier begon, maar het leuke is dat je snel een relatie opbouwt. Met onze Valentijnsactie van dit jaar heb ik heel hele mooie reacties gekregen over de werking van Climatrix, maar ook over mijzelf als persoon. Dat ik direct terugbel, dat ik al zoveel geholpen had, dat ze dankbaar zijn voor de leads. De klanten zijn de rode draad doorheen mijn salesjob en daarom doe ik het zo graag.

 

 

Koel hoofd


Wanneer hou jij het hoofd koel bij Climatrix? Als er iets moet opgelost worden, dan val ik terug op mijn ervaringen en vaardigheden als coach. Ik heb een opleiding gevolgd in de Insights kleuren, en daarna nog als persoonlijkheidscoach. Daarin heb ik geleerd tot je middenpunt te komen en je kleuren in evenwicht te brengen. Dat helpt me in mijn privé, maar ook in mijn job, zonder hier bewust mee bezig te zijn en iedereen een kleur te geven (lacht). Je voelt gewoon aan wie je voor je hebt en dan weet je hoe je moet reageren. Zo kan ik zelf rustig blijven en kan ik meteen handelen.