Hanne Guffens, Sidekick in Charge, stelt zich graag aan jullie voor. Waar krijgt zij het warm van bij Climatrix? Wanneer houdt zij het hoofd koel?

 

Climaat fiche

 

Naam: Hanne Guffens

Functie: Sidekick in Charge

Professionele achtergrond? Ik heb altijd in de technische aankoop en in de logistiek gewerkt, veel administratief werk

Fan van? Ik lees graag, vooral de boeken van Arnon Grunberg.

Wie wacht er thuis op je? Mijn vriend, 2 kindjes (van 3 jaar en 8 maand) en 2 konijntjes

Favoriete vrijetijdsbesteding? Bakken en lezen, maar daar heb ik nu weinig tijd voor. Dus nu hou ik me vooral met de kinderen bezig in mijn vrije tijd.


 

Warm hart 

 

Waar krijg je het warm van bij Climatrix? Van klanten die we uit de nood helpen, maar ook collega’s die we onderling kunnen helpen. Dat is ook een van de drijfveren waarom ik de Sidekick van Kim ben geworden, nadat ik al een jaar als Calculation Queen (calculator op de binnendienst) werkte. Mijn rol is om Kim te ondersteunen in praktische zaken, zodat zij zich steeds meer kan focussen op haar kerntaken. Ik vind het fijn om mee te denken, ergens systematisch aan te werken en op die manier Climatrix te helpen groeien.

 

 

 

Koel hoofd


Wanneer hou jij het hoofd koel bij Climatrix? Ik hou ervan om dingen van A tot Z af te werken, om erin te duiken, alles op een rijtje te zetten en het dan mooi af te werken. Ik ben geen stresskip, dus als iets misloopt, dan blijf ik realistisch en bekijk ik wat er moet gebeuren, hoe dit kan lukken en wie hierbij kan helpen. Dat groter perspectief behouden is dan belangrijk. Want voor ieder probleem is er altijd een oplossing, als je maar je hoofd koel houdt. 

 

Climaat van de maand Hanne Sidekick in Charge