Een nieuw jaar, tijd voor een terugblik op 2021! We zijn heel dankbaar dat we heel wat mooie projecten hebben mogen realiseren in 2021. Wat waren de hoogtepunten? En waar gaan we nog verder aan werken in 2022?

Digitalisatie

 

Het was een spannend begin van 2021 want op 4 januari schakelden we over op het Belgische ERP pakket Odoo. Al onze activiteiten zijn nu in één centraal systeem gebundeld. Dat maakt ons leven, en dat van onze klanten, een stuk makkelijker. We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met onze IT-partner Younify en lokale Odoo-verdeler Dynapps. Na deze geslaagde implementatie zullen we in 2022 de digitale weg blijven volgen. 

 

Glazen bol

 

Gaan de prijzen blijven stijgen? We hebben jammer genoeg geen glazen bol om te weten wat 2022 gaat brengen. Wat we wel in de Climatrix-bol zien is dat het belangrijker dan ooit is om installateurs, bouwers en verbouwers goed te informeren over hoe ze het best (ver)bouwen op een energiezuinige manier. In 2021 hebben we onze rol als kennisinstituut dan ook verder versterkt door onze klanten uitgebreid te adviseren, een showroom te bouwen, samen te werken met scholen, maandelijkse te bloggen en deel te nemen aan denktanks. Dit blijven we in 2022 ook doen.

 

Feestje

 

Corona gooide roet in de feestplannen van ons 10-jarig bestaan, maar dat maakte het niet minder speciaal. Een jubileum is een ideaal moment om terug te kijken op wat we verwezenlijkt hebben en welke dromen er nog zijn. We zijn klein begonnen vanuit de firma Rofix, maar groeiden intussen uit tot een sterk bedrijf met 24 medewerkers op onze nieuwe locatie in de Heulentakstraat. De afgelopen coronatijd was een uitdaging, maar toonde vooral hoe veerkrachtig ons team is. Dat werd dan ook uitgebreid gevierd!

 

Klant centraal

 

Een mooi gebouw of een leuk team betekent niets voor ons zonder onze klanten. Alles wat we doen draait om hen. We zijn dan ook trots dat onze klanten de korte communicatielijnen, de flexibiliteit, de no-nonsense aanpak en onze expertise appreciëren. Ons team van 20 professionele plaatsers valt erg in de smaak bij installateurs omdat ze hierdoor meer en grotere projecten aan kunnen nemen. In 2022 zetten we nog meer in op een lange termijn relatie met onze klanten. 

 

Hoopvol

 

Corona domineerde het nieuws, maar ook de klimaatveranderingen waren een hot topic. Wij zien enorme kansen voor de bouwsector om een voortrekkersrol te spelen in de transitie naar een klimaatneutrale samenleving. Het maakt ons hoopvol en gemotiveerd om onze systemen te blijven promoten als een ideale manier om gezond en duurzaam te verwarmen en koelen. Vandaag en in de toekomst!

 

 

Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen.

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.