Ken je onze modulaire enkelvoudige kunststof verdeler al? Die helpt je om snel en zonder problemen extra kringen vloerverwarming toe te voegen. Want we weten allemaal dat het op een werf wel eens anders loopt dan gepland…

 

 

 

Time is money

 

Time is money: dat geldt zeker in de bouw waar iedere vertraging tijd en geld kost en waar afspraken over oplevering heilig zijn. Soms heb je het echter niet in de hand en moeten er toch onverhoopt aanpassingen gebeuren in de vloerverwarming, omdat bijvoorbeeld een kamer van functie wisselt of omdat de bouwheer last minute nog beslist om ruimtes extra te verwarmen of te koelen. Klassieke verdelers kan je niet zomaar wijzigen omdat ze uit één stuk gefabriceerd zijn. Hierdoor kan je niet flexibel werken om kringen bij te voegen of te verwijderen, maar moet je dan de volledige collector omwisselen.

 

Handig ding

 

Met de modulaire enkelvoudige kunststof verdeler is dat verleden tijd. Andrea Cicero van Cicero BV kan dat bevestigen: “Omdat je geen draadstangen meer moet losdraaien of bevestigen, werkt zo’n uitbreiding veel sneller en gemakkelijker. Het is echt wel een werkzaam en handig ding, zo’n modulaire verdeler.”

 

Zonder gereedschap

 

Kim Vaessen, CEO Climatrix: “Climatrix staat bekend omwille van zijn flexibele aanpak. Met dit product trekken we die flexibiliteit een stuk verder. Het is een zeer eenvoudig procedé: met een kwartslag kan je de module aanvoer en retour loskoppelen of bijvoegen. De verdeler is voorgemonteerd beschikbaar t.e.m. 12 groepen en alle onderdelen zijn apart verkrijgbaar. Je hebt dus geen gereedschap nodig!”

 

Benieuwd naar onze nieuwe verdeler? Contacteer onze Sales Champs voor meer info en een demo. 

 

 

 

Contactinformatie Sales Champs

 

Kristof Nouwen

Sales Champ

Limburg & Antwerpen

Kristof.nouwen@climatrix.be

0483 85 94 05

 

Heidi Bosmans

Sales Champ

Vlaams & Waals Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest & Luik

Heidi.bosmans@climatrix.be

0487 89 02 61

 

Jos Janssens

Sales Champ

Oost & West Vlaanderen

Jos.janssens@climatrix.be

0498 17 29 20

 

climatrix_de_modulaire_enkelvoudige_kunststof_verdeler_vloerverwarming1.jpg
  • climatrix_de_modulaire_enkelvoudige_kunststof_verdeler_vloerverwarming1.jpg
  • climatrix_de_modulaire_enkelvoudige_kunststof_verdeler_vloerverwarming2.jpg
  • climatrix_de_modulaire_enkelvoudige_kunststof_verdeler_vloerverwarming3.jpg
  • climatrix_de_modulaire_enkelvoudige_kunststof_verdeler_vloerverwarming4

 

Climatrix is dé partner voor professionals in innovatieve verwarmings- en koelingssystemen. 

Climatrix geeft advies over duurzame systemen van vloer-, wand- en plafondverwarming aan zowel particulieren, (interieur)architecten, studieburelen, bouwfirma’s, interieurarchitecten als installatiebedrijven. Wij leveren onze materialen en diensten enkel aan de installatiebedrijven.