Een perfecte installatie vereist een perfecte plaatsing

“Bouwen = meedenken en communiceren” is de stelregel die Kim Vaessen van Climatrix na jarenlange ervaring in de bouw hanteert. Want iedere partij in een bouwproces moet iedere dag opnieuw de bouw- en legplannen checken met de realiteit en desgewenst aanpassen. Bouwen is geen exacte wetenschap: er kunnen dingen anders lopen dan initieel gepland. Dat zal iedereen in de sector beamen! En dan heb je bouwpartners nodig die de realiteit kunnen inschatten, vergelijken met het plan, oplossingen bedenken en communiceren met de bouwheer. Die niet weglopen als ze problemen zien in het legplan of, nog erger, hun ding doen zonder rekening te houden met vaak desastreuze gevolgen.

Eigen plaatsingsteam

De vloer-, wand- en plafondverwarming van Climatrix kan pas geplaatst worden nadat een aantal onderaannemers hun job goed gedaan hebben. Met het risico dat er foutjes gebeurd zijn of dingen in de werkelijkheid anders zijn dan voorzien. Daarom heeft Climatrix een eigen plaatsingsteam, de Hands On ploeg, die eerst observeert, dan nadenkt en vervolgens pas plaatst. Komt de realiteit overeen met het legplan of zijn er aanpassingen nodig? Welke kostenefficiënte oplossingen zijn er dan? Bij afwijkingen van het legplan maakt Climatrix een nieuw legplan op. Wij denken mee met onze klanten zodat je er zeker van bent dat het hele systeem perfect geïnstalleerd wordt en dat alle problemen en afwijkingen gedetecteerd en omzeild worden.

Volledige ondersteuning van klanten

Het Climatrix Hands On team bestaat uit ervaren technici die hun strepen al meermaals verdiend hebben en die te allen tijde bijgeschoold worden in de laatste state-of-art technieken. Zij kunnen inschatten of een legplan voor 100% kan uitgevoerd worden of dat er kleine of grote aanpassingen nodig zijn om perfect werk af te leveren. Want Climatrix staat niet alleen voor top systemen, maar dankzij de ondersteuning die ze geeft aan haar klanten, de installateurs, door een eigen plaatsingsploeg, ook voor een perfecte installatie ervan. Op die manier kunnen zowel installateur als bouwheer op beide oren slapen.

Climatrix heeft eigen plaatsingsteam