Word jij de nieuwe Climatrix Calculation King of Queen? We zoeken een nieuwe collega om het team van calculatoren te versterken. Waarom je absoluut voor een job bij Climatrix moet kiezen? We vroegen het aan Didier, Michael, Wim, Petra en Lene, misschien wel jouw toekomstige collega’s.

 

Didier: “Ik werk hier graag omwille van de leuke sfeer en omdat de mens op de eerste plaats staat. Ik ben 1,5 jaar geleden gestart en heb ervoor op vele plekken gewerkt, maar de sfeer die bij Climatrix hangt heb ik nooit gezien. Het viel me meteen op hoe begaan onze CEO Kim is met haar mensen. Zij zorgt ervoor dat iedereen samen aan de kar trekt. Het enthousiasme van Kim heeft me dan ook overtuigd hier te werken. En dat iedereen vriendelijk is, zelfs als je de nieuwe bent die ze nog niet goed kennen!”

 

Michael: “Voor mij is de familiale sfeer ook belangrijk, en je kan hier in een aangename cultuur jezelf ontplooien.”

 

Wim: “Het is een toffe werksfeer, heel aangenaam, met leuke collega’s. Je kan bij iedereen terecht met al je problemen.”

 

Petra: “Ik werk hier heel graag omwille van de fijne sfeer en ook de activiteiten na het werk. Het is hier gewoon heel plezant om te werken. Ik werk graag onder een vrouwelijke baas want dat zorgt voor een ongedwongen, aangenaam klimaat. En dat heb je nodig als je de hele dag met je hoofd in de getallen zit.”

 

Lene: “Ik sluit me aan bij de rest: de sfeer, de fijne collega’s en een goede bazin die meedenkt zorgen er allemaal voor dat het hier goed werken is. Je kan en mag hier gewoon jezelf zijn.”

 

Werken als calculator bij Climatrix?

Check de vacature