Danny Silkens is de In House Driver bij Climatrix. Hij is de acrobaat die iedere dag verschillende ballen in de lucht moet houden om een gestroomlijnde werking van de plaatsingsploegen te verzekeren. Op zich al een hectische job. En toen was er corona…!

Danny: “Dat kan je wel zeggen. Plots werd het een heksenketel met afspraken die vooruit- of achteruit moesten geschoven worden, ploegen die op werven aankwamen waar de isolatie nog niet gelegd was … Met de versoepeling werd het nog erger. Begrijpelijk, iedereen wilde terug aan de slag en de werven afwerken zodat we veel vragen kregen op zeer korte termijn.”

Goede communicatie

“Een goede communicatie is op zo’n moment van levensbelang en gelukkig hadden wij die in het verleden al opgebouwd. Zowel met de leveranciers als met de klanten. Ik bel telkens de dag voordat we een plaatsing gaan doen naar de klant of de isolatie gelegd is, vanaf wanneer we binnen kunnen, waar we ons moeten aanmelden en dies meer.”

Flexibel werken

“Flexibel werken kreeg plots een andere dimensie. We moesten ons hier soms in bochten wringen om alles gedaan te krijgen. Maar daar word ik persoonlijk vrolijk van. Ik geniet van uitdagingen. Het feit dat ik iedere morgen voor problemen gesteld word die ik op een creatieve manier moet oplossen is voor mij de drive die me aan de gang houdt in dit werk. Daarom doe ik het zo graag.”

Krediet

“En weet je, je krijgt van de klanten dan ook positieve feedback. In deze hectische periode hebben we veel krediet opgebouwd voor de toekomst. Onze klanten weten dat we er álles aan doen om hen te helpen. Als het dan een keertje niet lukt, hebben ze daar dan ook alle begrip voor.”

Danny Silkens