Didier Giuliani werkt nog geen jaar bij Climatrix, maar voelt zich er al helemaal thuis. Toen hij 46 jaar werd besloot hij de opleiding Bachelor Energietechnologie te doen. Een kinderdroom ging in vervulling! Hij kon na zijn stage meteen aan de slag bij Climatrix als calculator. 

 

Technische droom

 

Didier: “Ik wilde als kind een technische studie doen, maar het PMS raadde dit af omdat ze vonden dat ik meer in mijn mars had. In die tijd waren technische richtingen niet hoog aangeschreven. Dus ging ik marketing studeren en rolde van de ene in de andere job. Toen ik 46 werd had ik er genoeg van en besliste ik mijn jongensdroom na te jagen en begon ik een technische opleiding.”

 

Liefde voor cijfers

 

“Ik hou van cijfers en berekeningen. De techniek heeft me altijd geboeid, van kindsbeen af. Als calculator zorg ik ervoor dat de plannen van projecten opgemaakt worden. Op het grondplan van de architect duiden we aan waar de vloer- of wandverwarming moet komen. We tekenen het uit zodat we exact weten hoeveel buizen we nodig hebben.”

 

Enthousiasme van de bazin

 

“Ik heb ook vele plekken gewerkt, maar de sfeer die bij Climatrix hangt heb ik nooit gezien. Het viel me meteen op hoe begaan onze CEO Kim is met haar mensen. Zij zorgt ervoor dat iedereen samen aan de kar trekt. Het enthousiasme van Kim heeft me dan ook overtuigd hier te werken. En dat iedereen vriendelijk is, zelfs als je de nieuwe bent die ze nog niet goed kennen!”