Eddy: "Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor magazijn"

Eddy Op ‘t Eijnde is de “logistic hero” van Climatrix. Voorheen werkte hij 25 jaar bij Rofix, het bedrijf van vader Vaessen, en ook toen zorgde hij al deeltijds voor de inkomende en uitgaande goederen van Climatrix. Maar toen dat bedrijf groeide en Kim Vaessen besloot om iemand vast in dienst te nemen voor de logistieke verwerking van alle goederen, was de keuze snel gemaakt. Voor beide partijen. 

In en Uit

Eddy: “Samen met mijn nieuwe collega Harold behandelen wij de inkomende en uitgaande goederen. We controleren de kwantiteit en kwaliteit van de inkomende goederen, zetten de bestellingen klaar en controleren ze en houden het magazijn up to date. Kortom: samen met mijn collega staan wij in voor alles wat met het magazijn te maken heeft.”

Zelfstandigheid

“Het leukste aan de job vind ik de zelfstandigheid. Wij zijn echt vrij om onze job in te vullen zoals wij dat goed vinden. Kim geeft ons een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en dat is wat ik altijd al zocht. Dus toen ze mij vroeg, heb ik geen seconde getwijfeld. 

Meer dan nine-to-five

Zelfs al vergt de job soms meer dan een nine-to-five engagement. 
Eddy: “Je moet hier flexibel zijn. Als om half vijf de bel gaat, betekent dat niet dat ik naar huis kan. Wij vertrekken hier pas als alle klanten bediend zijn. Zelfs al belt er nog iemand na vijf uur. Ik heb nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing. En al helemaal niet meer sinds Harry er is bijgekomen. Wij kennen elkaar al heel lang en heel goed. Hij zal mij ook opvolgen als ik binnen een aantal jaren met pensioen ga. Die samenwerking, dat loopt perfect.”

Eddy Op'tEijnde