Harold is de Logistic Hero van Climatrix, samen met zijn collega Eddy. Alle inkomende goederen en buitengaande goederen passeren door hun handen. Ze zijn een onmisbare schakel in het hele Climatrix proces aangezien ze alle orders verwerken en klaarzetten. Harold: “Soms staat de lading van een camion nog niet goed binnen en moeten die materialen alweer naar buiten.”

Friese wind

Harold vertelt hoe het allemaal begonnen is: “Ik kom uit Friesland. Ik ben 24 jaar geleden naar België gekomen voor een volleybal-avontuur. Ik was van plan om 1 of 2 jaar professioneel te volleyballen en dan terug te keren. Maar de liefde besliste er anders over. Ik ontmoette mijn huidige vriendin en er kwamen 2 kindjes.”

Nog geen moment spijt

Al snel kwam Climatrix op zijn pad: “Via een omweg kwam ik bij Rofix terecht. Toen stond Climatrix nog in de kinderschoenen. Op een gegeven moment maakte mijn collega Eddy de overstap naar Climatrix. Al snel werd het zo druk dat ze nog een tweede magazijnier zochten. Toen heb ik meteen aan de bel getrokken dat ik zeer geïnteresseerd was. Gelukkig maar, want ik heb nog geen moment spijt gehad dat ik deel uitmaak van het Climatrix team!”

Vrijheid en plezier

Wat Harold het leukste vindt aan zijn job? “De vrijheid en de verantwoordelijkheid die ik heb om ervoor te zorgen dat alles op tijd afgeraakt. Dat maakt het werk leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. We weten ’s morgens niet wat er op ons af gaat komen. Daarnaast zijn Eddy en ik twee handen op één buik. We maken veel plezier maar kunnen ook hard werken. 

Nieuwe magazijn

In het najaar van 2020 verhuisde Climatrix: “De verhuizing was een hele uitdaging, want dit moest gebeuren terwijl alle bestellingen bleven doorlopen. Maar iedereen heeft de schouders eronder gezet en het is ons gelukt. Ik voel me hier heel goed, het brengt veel rust onze eigen plek te hebben. Dit magazijn is fantastisch.”

Vacature logistiek medewerker Climatrix