Petra is vorig jaar als Calculation Queen bij Climatrix begonnen. Geen wonder, want zij heeft 20 jaar werkervaring in het maken van offertes en calculaties. Dat rekentalent zet ze nu in voor Climatrix.

Cijfer wizard

“Ik ben een van de cijfer wizards van Climatrix. Ik bereid legplannen voor, calculeer projecten en maak offertes. Het is heel belangrijk om een goed berekend legplan te hebben en de materiaallijsten grondig voor te bereiden. Zonder deze planning weet Danny, onze In House Driver, immers niet wat er besteld moet worden.”

Flexibel

“Wat ik al snel gemerkt heb bij Climatrix is dat je je flexibel moet kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden én … dat je zeer nauwgezet moet zijn. Ik besef ook dat de minste fout in berekeningen heel wat problemen kan opleveren tijdens de plaatsing. Gelukkig heb ik mijn jarenlange ervaring om dit zonder al te veel stress aan te pakken.”

Vrouwelijke baas

“Ik werk graag onder een vrouwelijke baas want dat zorgt voor een ongedwongen, aangenaam klimaat. En dat heb je nodig als je de hele dag met je hoofd in de getallen zit (lacht).”

Petra Coonen