De BV Danny Moors stelt zich tot doel zijn klanten optimaal te helpen bij hun HVAC. Of het nu verwarming, koeling, ventilatie of onderhoud is, de klant kan altijd rekenen op de beste service en de beste producten. Wanneer het gaat over vloer-, wand- of plafondverwarming komen die producten van Climatrix.

Ik kende Kim al van in haar tijd bij Rofix. Toen ze een eigen bedrijf startte heb ik haar gevolgd. Toen bleek dat zij niet enkel de plannen en het materiaal leverden, maar ook een plaatsingsdienst aanboden, heb ik geen seconde geaarzeld. Wij hadden regelmatig gebrek aan mankracht en met het plaatsingsteam van Climatrix erbij, breidde onze mogelijkheden zich flink uit. En ik moet zeggen dat ik tot op heden zeer tevreden ben over die samenwerking, zowel qua levering van hoogwaardige materialen als van de plaatsingen.
Danny Moors, Zaakvoerder

Ook het feit dat Climatrix altijd kort op de bal speelt, is een enorme troef volgens Danny: “Soms zijn wij wat laat met onze planning, maar Climatrix zorgt er altijd voor dat we op tijd kunnen opleveren. Zij denken ook mee in onze projecten. Soms hebben wij een idee van uitvoering, maar dan komen zij met zinnige argumenten om het anders, efficiënter en betaalbaarder te doen. En dat is altijd mooi meegenomen.”

BV Danny Moors