Installateur Filip Vaessen is de neef van Climatrix Chief in Charge Kim Vaessen. Maar dat is niet per se de reden waarom hij werkt met de klimaatwanden en -plafonds van Climatrix. Getuige het recent uitgevoerde project voor Bouwmaterialen Verheyen in Maasmechelen.

Bouwmaterialen Verheyen was voor de verbouwing van hun kantoren op zoek naar een systeem voor verwarming én koeling, maar zonder de nadelen die een traditionele airco kenmerken zoals het tocht gevoel van de constante luchtstroom, het windgeruis en het hogere energieverbruik
Filip Vaessen, Installateur

Al vlug kwam het voorstel om de combinatie vloerverwarming en klimaatplafond uit te werken, gezien de positieve ervaring die de familie Verheyen had met de Climatrix klimaatplafonds in de privéwoning van een van de eigenaars. In combinatie met een luchtwater-warmtepomp was deze installatie ook het beste koop op lange termijn. 

“De werf is zonder problemen verlopen. Dat is voor een groot deel te danken aan de begeleiding en ondersteuning die je van Climatrix krijgt.  De installatie heeft al gedraaid in verwarming en koelmodus. Zelfs tijdens de drie hittegolven was er een aangenaam binnenklimaat! Het beste bewijs van een perfecte voorstudie door Climatrix.  Bij Climatix wordt je ook altijd op en top geïnformeerd en krijg je steevast de juiste man aan de telefoon én is er zelfs begeleiding op de werf!  De combinatie technische ondersteuning tijdens de ontwerp en uitvoeringsfase, de “tips en tricks” van hun eigen plaatsers op de werf en het no-nonsens meedenken met de eindklant zijn meerwaarde die Climatrix uniek maken!”

Ecotherm