Een productiehal verwarmen met vloerverwarming … Het ligt niet voor de hand, en toch was het dat wat Martijn Smeets van S Interieur – op voorstel van zijn architect - in zijn nieuwe productiehal liet aanleggen. S Interieur verzorgt maatmeubilair en heeft een specifiek productieproces dat eigenlijk om vloerverwarming vroeg.

Wij werken veel vanaf de grond naar boven en mijn mensen zitten dan ook vaak op hun knieën te werken. Dan is vloerverwarming natuurlijk ideaal. Het is niet goedkoop, maar wel heel comfortabel en kostenbesparend. Onze hal heeft enkele grote sectionale poorten. Als een bestelwagen naar buiten rijdt en zo’n poort gaat open, dan verdwijnt bij luchtverwarming een groot gedeelte van je warmte. Die moet je opnieuw bijstoken. Met vloerverwarming hou je die warmte in je vloer en hoef je maar weinig bij te verwarmen.
Martijn Smeets, S-Interieur

De keuze voor Climatrix lag voor de hand: “Tja, het zijn buren hé. Maar ik heb nog geen seconde spijt gehad van die keuze. Climatrix is een groeibedrijf dat flexibel werkt en heel erg goed communiceert. Kim heeft zich trouwens onmiddellijk achter ons project geschaard en het persoonlijk mee opgevolgd. Dat schept een band die toch wel belangrijk is in zo’n project.”

Gerelateerde producten

Vloerverwarming bedrijfshal S-Interieur