Jens Saerens BV is een bedrijf uit Lebbeke dat voornamelijk HVAC en sanitair plaatst. De laatste tijd raadt Jens Saerens hoe langer hoe meer vloer en plafondverwarming aan, zeker bij mensen die willen verwarmen via een warmtepomp: “De klanten geven mij allemaal aan dat ze tevreden zijn over de verwarming, maar zeker ook over de koeling die zo’n vloer- of plafondverwarming geeft.”

Lage opbouw

Jens kwam in contact met Climatrix toen hij voor een project in Dendermonde zocht naar een lage opbouw verwarming.

“Ik moest verwarming leggen in een gerenoveerd huis met een houten vloer. De meest vloerverwarmingssystemen hebben dan drie tot zes centimeter chape nodig, maar dat kon in dit geval niet. Door te zoeken naar alternatieven kwam ik terecht bij Mathias van Climatrix. Hij is ter plekke komen kijken en dankzij hem zijn we bij de vloerverwarming van Climatrix terecht gekomen die maar 2 centimeter opbouwhoogte heeft. Dat was perfect voor dit project.”

Meedenken

En wat meer is: “Mathias denkt mee met een klant. Vermits de gemeenschappelijke delen niet verwarmd werden, zaten we daar met een niveauverschil. Mathias heeft dan beslist dat ze de opbouw met volle platen zouden doortrekken in die gemeenschappelijke delen.”

Kwaliteit, service en plaatsingsploeg

"Deze oplossing was perfect voor mij omdat ze ten eerste voldeed aan de eisen van de bouwheer, maar ook nog eens een stuk goedkoper was dan wat ik eerst in gedachten had. Bovendien zijn de materialen van Climatrix van hoge kwaliteit en hebben ze een onberispelijke service. En niet te vergeten: hun Hands On plaatsingsteam. Omdat het de eerste keer was dat ik zo’n systeem installeerde heb ik gebruik gemaakt van hun plaatsingsploeg. Die hebben dat onberispelijk afgewerkt."