We stellen je graag voor aan Jos Janssens, onze nieuwe Sales Champ voor Oost- en West-Vlaanderen. Met zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld is hij de geknipte persoon om onze klanten bij te staan in het dagdagelijks reilen en zeilen van hun zaak. 

 

“Het volledige concept van Climatrix is voor mij heel interessant, dat we rechtstreeks de installateur kunnen ontzorgen, met onze eigen mensen. Want die service wordt steeds belangrijker."
Jos Janssens, Sales Champ

 

Jos begon zijn carrière als 17-jarige in het studiebureau in HVAC en technieken van zijn vader. Daar deed hij het tekenwerk en de berekeningen van de plannen. Zo ontstond op jonge leeftijd al een fascinatie voor vloerverwarming. Zijn volgende job was ook nog op de binnendienst als calculator, maar na een paar jaar kwam hij in de buitendienst terecht in een bedrijf gespecialiseerd in vloerverwarmingssystemen. De laatste 13 jaren werkte hij in de isolatiesector. 

 

Waarom heb je gekozen om bij Climatrix te komen werken?

 

Jos: “Het volledige concept van Climatrix is voor mij heel interessant, dat we rechtstreeks de installateur kunnen ontzorgen, met onze eigen mensen. Want die service wordt steeds belangrijker. Voor mij was dit een openbaring, want in mijn vroegere jobs waren er niet zo’n korte lijnen. Dit past volledig in de visie op de bouwsector die ik doorheen de jaren ontwikkeld heb.”

 

Waar ga je je de komende tijd op richten?

 

“Ik ga onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen bezoeken en kijken hoe ik ze nog beter kan helpen. Ik denk dan aan onze energiezuinige systemen, niet alleen de vloerverwarming maar ook de klimaatwanden en -plafonds, daar liggen nog heel wat mogelijkheden. Vooral naar renovatie toe, daar zullen we ons meer op toe gaan spitsen omdat de markt in die richting evolueert. Hoe en wat dit voor onze klanten betekent, bespreek ik graag tijdens een persoonlijke afspraak. Daarnaast kijk ik ernaar uit om een optimale opvolging te verzekeren en de vaste contactpersoon te zijn, waar klanten altijd terecht kunnen met vragen.”

 

Contactgegevens Jos

jos.janssens@climatrix.be

0498 17 29 20